Mites tämä nyt sitten menee?

Hinnat alkaen 998e/pvä +alv. 24%

Kun kutsu käy, tätä se tulee olemaan.

Prosessi ja sisältö jolla valmennukset tapahtuu usein vaihtelee tekijöittäin.
Tässä on myyntitiimi.com valmennusprosessi ja paketti miten myymälävalmennukset voidaan toteuttaa.
Minulle valmentajana tärkeintä on jatkuvuus ja toimenpiteiden haltuunotto osaksi myyjien arkea. Niimpä halusin tehdä ohjelman, jossa te saatte kertoa mitä tavoitellaan, myyntivoima muokata omaan suuhun sopivaksi ja kaupan päälle teille itsellenne myynnin käsikirja, jotta pelisäännöt pysyy muistissa.

Start!

“Kahden tunnin kahvitauko” Käydään yhteisesti läpi tämän hetken tilanne, arvot, visio ja sovitaan yhteiset tavoitteet. Tässä istunnossa juodaan kahvit ja käydään läpi yrityksen tämän hteketn haasteita sekä onnistumisia.

Ohjelma

“kahvitauon” perusteella teille rakennetaan suoritettava ohjelma ja valmennuspäivien agenda sekä sovitaan tarkemmat detailit.

Action!

Nyt alakaa Action!

Tässä aamupäivä käydään hiukan yhdessä tunnelmia, tutustutaan tyyppeihin ja lähdetään yhdessä rakentamaan käytäntöjä. Iltapäivä voidaan laittaa myymälää uuteen myyvään järjestykseen tai harjoitella käytännössä myyntitilanteilta.

Käsikirja

Valmennuspäivien tuotoksista tuotetaan valmis PDF -muotoinen myynnin käsikirja, jolla jo sovitut tavat voidaan palauttaa mieleen tai vaikka perehdyttää uusi työntekijä.

Kelle on tehty ja mitä?

Tässä muutama esimerkki töistä ja asiakkaista kenelle on toteutettu myyntitiimi.com valmennus

Karjalainen

Mediamyyjien yksilövalmennukset. Focus myyjille uuden tuotteen valmentamisessa sekä käytännön harjoittelussa.

Loukko.com

Myynti- ja asiakaspalveluprosessien kehittäminen. Lisämyynnin kasvu ja uuden myymäläkonseptin lanseeraus. Vision, mission ja liiketoiminnan ytimen kirkastus ylimmän johdon kanssa.