Uusi vuosi on tänä vuonna juhlavuosi!

Tänä vuonna 2024 tulee tasan 20 -vuotta Harryä.

Ennen kuin mennään, jo kuluvaan vuoteen katsastetaan muutaman kappaleen verran mistä kaikki alkoi.

2004 olin nuori puhelias ja todella sosiaalinen tapaus. Opin työnteon heti nuoruudessa ja eksyin kesätyöni kautta äänentoistolaitteisiin sekä esitystekniikkaan. Teknologia ihmisenä sain siitä hillittömän kovat kiksit. Olin luova, kokeileva ja utelias äänen sekä valon kanssa. Voisiko tässä olla nyt se urapolku?
Hain opiskelemaan ammattikouluun esitystekniikkaa, mutta eihän sinne ovet avautunut. Toisena vaihtoehtona laitoin, kiitos äitini pakottamana Radio- ja TV -työn linjan.

Ovet avautuivat 2004 Radio- ja TV -työn opiskeluun. Se olikin se joka vei mennessään. Samana vuonna sain puhelimen opettajaltani Pepeltä käteen, jonka toisessa päässä olikin Ohjelmatoimisto Monkey Music:in yrittäjä Janne. Keksittiin vitsikkäästi taitelijanimi DJ Harry. Siitä alkoi nyt 20- vuotias viihdeura.

Mitäs juhlavuonna nyt tapahtuu?

Tavoitteeni on toteuttaa unelmat, liiketoiminnan virstanpylväät mitä olen halunnut viimeisen vuoden ja tehdä oma henkilökohtainen BucketList lähes täyteen.

Tässä muutamia tavoitteita:

– Tee vuonna 2024 100 000e liikevaihtoa
– Vie itsesi televisioon, tai ainakin haastatteluun.
– Ansaitse vähintään 1000 tilaajaa youtubessa.
– Tee yksi DJ -keikka
– Tarjoa kaikille seuraajille ja ystäville unohtumattomia hetkiä sekä ultimaattista viihdettä.

Viimeinen kohta onkin henkilökohtaisempi.

Ole oma itsesi, näytä se kaikille, rakasta ja ole läsnä.

Tehdäänkö nämä kimpassa? Yksin kukaan ei ole niin vahva, kuin porukassa. Tule mukaan ja nappaa kalenteriini tapaaminen, niin suunnitellaan juhlavuotta yhdessä!